14
феб

ОБАВЕШТЕЊЕ – Нерадни дани поводом Дана државности Србије

Поводом државног празника Републике Србије Сретења, Академија техничко-васпитачких струковних студија – Одсек Ниш неће радити 15. и 16. фебруара 2024. године.

03
феб

ОБАВЕШТЕЊЕ – ПРИЈАВА ИСПИТА

Пријава испита за ФЕБРУАРСКИ ИСПИТНИ РОК на основним и мастер студијама је од 05. – 08. фебруара 2024. године.

Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив на број на уплатници који може видети на свом налогу у делу финасије (Јединствени позив на број) и изврши уплату дан пре пријаве испита (тј. најкасније морате извршити уплату 07.02.2024. године до 12 часова) да би Ваша уплата била на време евидентирана (коме не прође уплата преко извода неће моћи да пријави испит у овом року).

15
јан

ОБАВЕШТЕЊЕ – ОВЕРА ЗИМСКОГ СЕМЕСТРА

за оверу зимског семестра и пријаву испита на основним и мастер студијама у школској 2023/2024. години

Овера зимског семестра и пријава испита на основним и мастер струковним студија вршиће се онлајн у периоду од 15. до 18. јануара 2024. године.
Овера семестра и пријава испита се обавља преко портала СтудИС на линку: https://studistest.akademijanis.edu.rs/prijava (Упуство за коришћење портала). За пријаву на портал се користи мејл адреса коју сте добили за праћење наставе на Teams-u (Упутство за коришћење мејл адресе)
За оверу семестра потребно је попунити анкету (попуњава се онлајн – на линку http://anketa.on.akademijanis.edu.rs/login). Приликом избора кода водите рачуна да изаберете ваш студијски програм и семестар који сте одслушали. Упутство за приступ анкети.

Напомена:
– Семестрална уплата приликом овере семестра се не плаћа;
– Доспеле рате школарине се могу видети на порталу СТУДИС;
 Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив на број на уплатници који може видети на свом налогу у делу финасије (Јединствени позив на број) и изврши уплату дан пре пријаве испита (тј. најкасније морате извршити уплату 17.01.2024.године до 12 часова) да би Ваша уплата била на време евидентирана (коме не прође уплата преко извода неће мођи да пријави испит у овом року).
– Уколико се овера семестра не изврши у предвиђеном року, студент може оверити семестар после рока уз административну таксу од 3.000,00 динара и не може да пријави испите док не овери семестар.

05
јан

Други дан Божића – нерадни дан

У складу са закључком Владе Републике Србије, усвојеним на седници од 4. јануара 2024. године, Академија техничко-васпитачких струковних студија неће радити за други дан Божића, 8. јануара.

Колоквијуми заказани за 8. јануар 2024. год. се одлажу за понедељак 15. јануар 2024. год.. Колоквијуми ће бити реализовани у истим (заказаним) терминима.

31
дец

22
дец

ПРОГРАМ ПЛАЋЕНЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ У JOHNSON ELECTRIC-У

Студираш Академију техничко-васпитачких струковних студија – Одсек Ниш?
Од ове јесени си на завршној години основних студија на смеру Индустријско инжењерство или на завршној години мастер студија на смеру Производно-информационе технологије? Имаш просек преко 7,5?
Знаш енглески језик?
Желиш да учиш од најбољих

пријави се на

ПРОГРАМ ПЛАЋЕНЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ У JOHNSON ELECTRIC-У

Како?
Слањем свог CV-ја на nikola.blagojevic@johnsonelectric.com до 15.01.2024.
Програм почиње у марту 2024. и траје, за студенте мастер студија до краја децембра 2024, а за студенте основних студија до јула 2024.
На пракси у компанији проводиш два дана недељно у периоду од 08:00 до 16:00.
Шта после праксе?
Одговор на ово и сва друга питања можеш да чујеш на презентацији на Академији техничко-васпитачких струковних студија дана 25.12.2023. у 15 часова или пошаљи мејл са питањима nikola.blagojevic@johnsonelectric.com.

Нека твоја успешна прича крене са правог места!

21
дец

ОБАВЕШТЕЊЕ

Позивају се сви заинтересовани студенти треће године студијских програма Индустријско инжењерство, Савремене рачунарске технологије и Комуникационе технологије да присуствују презентацији фирме ДМВ д.о.о из Ниша у петак 22.12.2023. године од 12.00 часова у амфитеатру А3 Академије техничко-васпитачких струковних студија – Одсек Ниш.

19
дец

ОБАВЕШТЕЊЕ – СТУДЕНТСКИ КРЕДИТИ

Изашла је прелиминарна ранг листа за студентске кредите. Рок за приговор на листу је 29.12.2023. год. Листу можете преузети на линку.

Упуство за приговор •  Образац за приговор  • Изјава жиранта (образац бр. 6)

14
дец

ОБАВЕШТЕЊЕ

Студенти који су у радном односу у обавези су да потврду из фирме предају  студентској служби најкасније до 22. децембра 2023. године. Након тог рока пријављивање за студије уз рад неће бити могуће.

ПРИКАЖИ СВЕ

ПАРТНЕРИ