27
сеп

ОБАВЕШТЕЊЕ – ВАНРЕДНИ ОКТОБАР 2 ИСПИТНИ РОК

Обавештавају се студенти основних и мастер струковних студија Одсека Ниш да ће 03. и 04. октобра 2023. године бити одржан ванредни Октобар 2 испитни рок. У овом року испите могу полагати сви студенти, односно студенти који су стекли услов и уписали школску 2023/2024 годину и студенти који полажу испите да би стекли услов за упис године.

У ванредном испитном року испити се полажу по следећем распореду:

03. октобра 2023. год. од 16 часова предмети из зимског семестра.
04. октобра 2023. год. од 16 часова предмети из летњег семестра;

Пријава испита (онлајн) је 02. октобра 2023. год. Накнадна пријава испита неће бити могућа.
Цена испитне пријаве је 2.000 динара.

Напомена:
Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив на број на уплатници (ПОЗИВ НА БРОЈ МОЖЕТЕ ВИДЕТИ НА СВОМ НАЛОГУ У ДЕЛУ ФИНАСИЈЕ – ЈЕДИНСТВЕНИ ПОЗИВ НА БРОЈ) и изврши уплату најкасније до 29.09.2023. године до 12 часова како би уплата била на време евидентирана.

14
авг

ОБАВЕШТЕЊЕ – ПРИЈАВА ИСПИТА

Пријава испита за СЕПТЕМБАРСКИ ИСПИТНИ РОК на основним и мастер студијама је од 14. – 17. августа 2023. године.

Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив на број на уплатници који може видети на свом налогу у делу финасије (Јединствени позив на број) и изврши уплату дан пре пријаве испита (тј. најкасније морате извршити уплату 16.08.2023. године до 12 часова) да би Ваша уплата била на време евидентирана (коме не прође уплата преко извода неће моћи да пријави испит у овом року).

21
јун

ОБАВЕШТЕЊЕ – ПРИЈАВА ИСПИТА

Пријава испита за ЈУЛСКИ ИСПИТНИ РОК на основним и мастер студијама је од 22. – 26. јуна 2023. године.

Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив на број на уплатници који може видети на свом налогу у делу финасије (Јединствени позив на број) и изврши уплату дан пре пријаве испита (тј. најкасније морате извршити уплату 23.06.2023. године до 12 часова) да би Ваша уплата била на време евидентирана (коме не прође уплата преко извода неће моћи да пријави испит у овом року).

14
јун

ОБАВЕШТЕЊЕ – АНКЕТА

Позивају се сви студенти Одсека Ниш на основним и мастер стуковним студијама да попуне анкету до 20. јуна 2023. године која је део овере летњег семестра. Анкета се налази на линку: https://anketa.on.akademijanis.edu.rs/login.
Приликом избора кода водите рачуна да изаберете ваш студијски програм и семестар који сте одслушали.

31
мај

ОБАВЕШТЕЊЕ

за оверу летњег семестра и пријаву испита на основним и мастер студијама у школској 2022/2023. години


Овера летњег семестра и пријава испита на основним и мастер струковним студија вршиће се онлајн у периоду од 05. до 08. јуна 2023. године.
Овера семестра и пријава испита се обавља преко портала СтудИС на линку: https://studistest.akademijanis.edu.rs/prijava (Упуство за коришћење портала). За пријаву на портал се користи мејл адреса коју сте добили за праћење наставе на Teams-u (Упутство за коришћење мејл адресе)
За оверу семестра потребно је попунити анкету (попуњава се онлајн – на линку http://anketa.on.akademijanis.edu.rs/login). Приликом избора кода водите рачуна да изаберете ваш студијски програм и семестар који сте одслушали. Упутство за приступ анкети.

Напомена:
– Семестрална уплата приликом овере семестра се не плаћа;
– Доспеле рате школарине се могу видети на порталу СТУДИС;
 Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив на број на уплатници који може видети на свом налогу у делу финасије (Јединствени позив на број) и изврши уплату дан пре пријаве испита (тј. најкасније морате извршити уплату 07.06.2023.године до 12 часова) да би Ваша уплата била на време евидентирана (коме не прође уплата преко извода неће моћи да пријави испит у овом року).
– Студенти који немају отворен школски налог (студенти који немају налог за Office 365/Teams) потребно је да на мејл online@akademijanis.edu.rs пошаљу име, презиме и број индекса.
– Уколико се овера семестра не изврши у предвиђеном року, студент може оверити семестар после рока уз административну таксу од 3.000,00 динара и не може да пријави испите док не овери семестар.

23
мај

ОБАВЕШТЕЊЕ О СВЕЧАНОЈ ДОДЕЛИ ДИПЛОМА


Обавештавамо Вас да ће се свечано уручење диплома и додатка дипломи о високом образовању, диплома о завршеним основним и мастер студијама обавити у понедељак 29. маја 2023. год. у Одсеку Ниш по студијским програмима и то:

12:30 Свечано уручење диплома и додатка дипломи о високом образовању Катедре за индустријско и машинско инжењерство (Студијски програм: Индустријско инжењерство и Производно-информационе технологије);

13:00 Свечано уручење диплома и додатка дипломи о високом образовању Катедре за информационо-комуникационе технологије (Студијски програми: Комуникационе технологије, Савремене рачунарске технологије,  Мултимедијалне комуникационе технологије и Информационе технологије и системи);

13:30 Свечано уручење диплома и додатка дипломи о високом образовању Катедре за цивилно инжењерство (Студијски програми: Друмски саобраћај,  Грађевинско инжењерство, Заштита животне средине, Управљање отпадом, Друмски саобраћај и транспорт и Грађевинске конструкције и управљање изградњом).

23
мај

ОБАВЕШТЕЊЕ – МЕЂУНАРОДНИ ИНФО ДАН

У среду, 24. маја 2023. године, у амфитеатру А3 у 14 часова, биће одржан Међународни инфо дан за студенте на којем ће бити презентоване могућности за студентску мобилност у оквиру CEEPUS мрежа. У мобилности могу учествовати студенти све три године основних студија, као и студенти мастер студија.

Драги студенти, добродошли на инфо дан!

22
мај

OБАВЕШТЕЊЕ

Надокнада лабораторијских вежби из предмета Физике, планирана за ову школску годину за све студенте, обавиће се у периоду од 24. – 26. 5. 2023. Ради реализације истих потребно је контактирати предметног наставника до 24. 5. 2023. год.

05
мај

ОБАВЕШТЕЊЕ

Потписане и оверене уговоре за студенте који су први пут постали корисници студентског кредита или стипендије, можете преузети у библиотеци Академије техничко-васпитачких струковних студија – Одсек Ниш.

ПРИКАЖИ СВЕ