09
мар

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 1. године студијског програма  Инжењерство заштите животне средине да у петак, 10. марта 2023. године, неће имати предавања из предмета Екологија и заштита животне средине. Термин надокнаде биће накнадно објављен.

24
феб

Настава у летњем семестру школске 2022/2023. год.

Настава у летњем семестру школске 2022/2023. године на основним и мастер струковним студија почиње у понедељак 27. фебруара 2023. године.

Распоред наставе се налази на линку: https://odseknis.akademijanis.edu.rs/raspored-nastave.

02
феб

ОБАВЕШТЕЊЕ – ПРИЈАВА ИСПИТА У ФЕБРУАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ

Пријава испита за ФЕБРУАРСКИ ИСПИТНИ РОК на основним и мастер студијама је од 6. до 9. фебруара 2023. године.

Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив на број на уплатници који може видети на свом налогу у делу финасије (Јединствени позив на број) и изврши уплату дан пре пријаве испита (тј. најкасније морате извршити уплату 08.02.2023. године до 12 часова) да би Ваша уплата била на време евидентирана (коме не прође уплата преко извода неће моћи да пријави испит у овом року).

30
дец

ОБАВЕШТЕЊЕ – ОВЕРА ЗИМСКОГ СЕМЕСТРА

за оверу зимског семестра и пријаву испита на основним и мастер студијама у школској 2022/2023. години


Овера зимског семестра и пријава испита на основним и мастер струковним студија вршиће се онлајн у периоду од 16. до 19. јануара 2023. године.
Овера семестра и пријава испита се обавља преко портала СтудИС на линку: https://studistest.akademijanis.edu.rs/prijava (Упуство за коришћење портала). За пријаву на портал се користи мејл адреса коју сте добили за праћење наставе на Teams-u (Упутство за коришћење мејл адресе)
За оверу семестра потребно је попунити анкету (попуњава се онлајн – на линку http://anketa.on.akademijanis.edu.rs/login). Приликом избора кода водите рачуна да изаберете ваш студијски програм и семестар који сте одслушали. Упутство за приступ анкети.

Напомена:
– Семестрална уплата приликом овере семестра се не плаћа;
– Доспеле рате школарине се могу видети на порталу СТУДИС;
 Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив на број на уплатници који може видети на свом налогу у делу финасије (Јединствени позив на број) и изврши уплату дан пре пријаве испита (тј. најкасније морате извршити уплату 18.01.2023.године до 12 часова) да би Ваша уплата била на време евидентирана (коме не прође уплата преко извода неће мођи да пријави испит у овом року).
– Студенти који немају отворен школски налог (студенти који немају налог за Office 365/Teams) потребно је да на мејл online@akademijanis.edu.rs пошаљу име, презиме и број индекса.
– Уколико се овера семестра не изврши у предвиђеном року, студент може оверити семестар после рока уз административну таксу од 3.000,00 динара и не може да пријави испите док не овери семестар.

29
дец

ОБАВЕШТЕЊЕ – СИСТЕМАТСКИ ПРЕГЛЕД


Сви студенти који су уписали 1. и 3. годину у школској 2022/2023. год. у  обавези су да изврше систематски преглед. Без извршеног систематског прегледа студент неће моћи да овери зимски семестар.

Списак са терминима прегледа за студенте 1. године;

Списак са терминима прегледа за студенте 3. године.

14
дец

ОБАВЕШТЕЊЕ – СТУДЕНТСКИ КРЕДИТИ

Изашла је нова прелиминарна листа за студентске кредите. Рок за приговор на листу је 22.12.2022. год. Листу можете погледати у библиотеци Академије.

08
дец

ОБАВЕШТЕЊЕ – СТУДЕНТСКИ КРЕДИТИ

Предлог ранг листе за студентске кредите и стипендије можете погледати у библиотеци Академије. Приговор на ранг листу доставити најкасније до 17.12.2022. год.

07
дец

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти 2. године студијског програма Индустријско инжењерство  да у четвртак, 8. децембра 2022. године, неће имати предавања из предмета Отпорност материјала. Термин надокнаде биће накнадно објављен.

22
нов

ОБАВЕШТЕЊЕ – ВАНРЕДНИ ДЕЦЕМБАРСКИ ИСПИТНИ РОК

Обавештавају се студенти основних и мастер струковних студија Одсека Ниш да ће 02. и 03. децембра 2022. године бити одржан ванредни Децембарски испитни рок. У ванредном испитном року испити се полажу по следећем распореду:

  • 02. децембра 2022. год. од 16 часова за студијске програме: Друмски саобраћај, Индустријско инжењерство, Заштита животне средине предмети, Комуникационе технологије, Савремене рачунарске технологије и Грађевинско инжењерство  предмети из зимског семестра;
  • 02. децембра 2022. год. од 16 часова за Мастер студије предмети из зимског семестра.
  • 03. децембра 2022. год. од 12 часова за студијске програме: Друмски саобраћај, Индустријско инжењерство, Заштита животне средине предмети, Комуникационе технологије, Савремене рачунарске технологије и Грађевинско инжењерство предмети из летњег семестра;
  • 03. децембра 2022. год. од 12 часова за Мастер студије предмети из летњег семестра;

Пријава испита (онлајн) је од 25. до 30. новембра 2022. год. Накнадна пријава испита неће бити могућа.
Цена испитне пријаве је 2.000 динара.

Напомена:
Приликом пријаве испита студент је у обавези да тачно упише позив на број на уплатници (ИЗМЕЊЕН ЈЕ ПОЗИВ НА БРОЈ КОЈИ МОЖЕТЕ ВИДЕТИ НА СВОМ НАЛОГУ У ДЕЛУ ФИНАСИЈЕ (ЈЕДИНСТВЕНИ ПОЗИВ НА БРОЈ)) и изврши уплату најкасније до 29.11.2022.године до 12 часова) да би Ваша уплата била на време евидентирана.

ПРИКАЖИ СВЕ