24
feb

Nastava u letnjem semestru školske 2022/2023. god.

Nastava u letnjem semestru školske 2022/2023. godine na osnovnim i master strukovnim studija počinje u ponedeljak 27. februara 2023. godine.

Raspored nastave se nalazi na linku: https://odseknis.akademijanis.edu.rs/raspored-nastave.

13
feb

Obaveštenje – Neradni dani povodom Dana državnosti Srbije

Povodom Sretenja, Dana državnosti Srbije, Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš, neće raditi u periodu od 15. do 17. februara 2023. godine.

02
feb

OBAVEŠTENJE – PRIJAVA ISPITA U FEBRUARSKOM ISPITNOM ROKU

Prijava ispita za FEBRUARSKI ISPITNI ROK na osnovnim i master studijama je od 6. do 9. februara 2023. godine.

Prilikom prijave ispita student je u obavezi da tačno upiše poziv na broj na uplatnici koji može videti na svom nalogu u delu finasije (Jedinstveni poziv na broj) i izvrši uplatu dan pre prijave ispita (tj. najkasnije morate izvršiti uplatu 08.02.2023. godine do 12 časova) da bi Vaša uplata bila na vreme evidentirana (kome ne prođe uplata preko izvoda neće moći da prijavi ispit u ovom roku).

24
jan

MEĐUNARODNI DAN OBRAZOVANJA

24. januara 2023. godine obeležavamo peti Međunarodni dan obrazovanja.
Generalna skupština Ujedinjenih nacija 3. decembra 2018. godine proglasila je da se 24. januar obeležava kao Međunarodni dan obrazovanja. Prvi put je obeležen 2019. godine. Međunarodni dan obrazovanja je priznat od Ujedinjenih nacija i usmeren je na dostupnost obrazovanja kao sredstva za izlazak iz siromaštva.

30
dec

OBAVEŠTENJE – OVERA ZIMSKOG SEMESTRA

za overu zimskog semestra i prijavu ispita na osnovnim i master studijama u školskoj 2022/2023. godini


Overa zimskog semestra i prijava ispita na osnovnim i master strukovnim studija vršiće se onlajn u periodu od 16. do 19. januara 2023. godine.
Overa semestra i prijava ispita se obavlja preko portala StudIS na linku: https://studistest.akademijanis.edu.rs/prijava (Upustvo za korišćenje portala). Za prijavu na portal se koristi mejl adresa koju ste dobili za praćenje nastave na Teams-u (Uputstvo za korišćenje mejl adrese)
Za overu semestra potrebno je popuniti anketu (popunjava se onlajn – na linku http://anketa.on.akademijanis.edu.rs/login). Prilikom izbora koda vodite računa da izaberete vaš studijski program i semestar koji ste odslušali. Uputstvo za pristup anketi.

Napomena:
– Semestralna uplata prilikom overe semestra se ne plaća;
– Dospele rate školarine se mogu videti na portalu STUDIS;
 Prilikom prijave ispita student je u obavezi da tačno upiše poziv na broj na uplatnici koji može videti na svom nalogu u delu finasije (Jedinstveni poziv na broj) i izvrši uplatu dan pre prijave ispita (tj. najkasnije morate izvršiti uplatu 18.01.2023.godine do 12 časova) da bi Vaša uplata bila na vreme evidentirana (kome ne prođe uplata preko izvoda neće mođi da prijavi ispit u ovom roku).
– Studenti koji nemaju otvoren školski nalog (studenti koji nemaju nalog za Office 365/Teams) potrebno je da na mejl online@akademijanis.edu.rs pošalju ime, prezime i broj indeksa.
– Ukoliko se overa semestra ne izvrši u predviđenom roku, student može overiti semestar posle roka uz administrativnu taksu od 3.000,00 dinara i ne može da prijavi ispite dok ne overi semestar.

29
dec

OBAVEŠTENJE – NOVOGODIŠNJI PRAZNICI


Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš, neće raditi u periodu od 31.12.2022. do 8.01.2023. god.

Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš počinje sa radom u ponedeljak 9. januara 2023. godine.

29
dec

OBAVEŠTENJE – SISTEMATSKI PREGLED


Svi studenti koji su upisali 1. i 3. godinu u školskoj 2022/2023. god. u  obavezi su da izvrše sistematski pregled. Bez izvršenog sistematskog pregleda student neće moći da overi zimski semestar.

Spisak sa terminima pregleda za studente 1. godine;

Spisak sa terminima pregleda za studente 3. godine.

14
dec

OBAVEŠTENJE – STUDENTSKI KREDITI

Izašla je nova preliminarna lista za studentske kredite. Rok za prigovor na listu je 22.12.2022. god. Listu možete pogledati u biblioteci Akademije.

08
dec

OBAVEŠTENJE – STUDENTSKI KREDITI

Predlog rang liste za studentske kredite i stipendije možete pogledati u biblioteci Akademije. Prigovor na rang listu dostaviti najkasnije do 17.12.2022. god.

PRIKAŽI SVE

PARTNERI