Воислава Михајловић

Имејл:

Телефон: 018 588 211

Термин консултација:

Академска каријера

Избор у звање 2023. године на Академији техничко-васпитачких струковних студија у Нишу, област Материјали, конструкције и геотехника, Организација грађења, саобраћајнице и хидротехника.

Дипломирала 1990. године на Грађевинском факултету Универзитета у Нишу, одсек  Саобраћајно-конструкторски.

 

Ужа стручна област

Материјали, конструкције и геотехника, Организација грађења, саобраћајнице и хидротехника

 

Студијски програми

Грађевинско инжењерство (основне струковне студије) – ГРИ

 

Репрезентативне референце

Предузеће за пројектовање, инжењеринг и консалтинг “Грађевинарпројект” Ниш, Пројектант конструкција у високоградњи, нискоградњи и хидроградњи, Новембар 1993 – Октобар 2005.

„МИ – Пројект“ Ниш – Радња за пројектовање и пословне активности, Пројектант конструкција у високоградњи, нискоградњи и хидроградњи, Октобар 2005 – Децембар 2008.

„КОИНГ“ – Ниш – Радња за пројектовање, пословне активности и продукцију, Пројектант конструкција у високоградњи, нискоградњи и хидроградњи, Децембар 2008 –  тренутна позиција

Дирекција за вештачење, водотехнику, гасификацију и инжењеринг “Ниш”–Ниш -1/ 3 радног времена и „КОИНГ“ Ниш – Радња за пројектовање, пословне активности и продукцију – 2/3 радног времена, Пројектант конструкција у високоградњи, нискоградњи и хидроградњи, Фебруар 2011 – Јун 2015.

КОИНГ“ – Ниш – Радња за пројектовање, пословне активности и продукцију, Пројектант конструкција у високоградњи, нискоградњи и хидроградњи, Јун 2015 – тренутна позиција.

Усавршавања

Инжењерска комора Србије, Лиценца бр. 312 6313 03 – Одговорни пројектант грађевинских конструкција објеката нискоградње

Инжењерска комора Србије, Лиценца бр. 315 6329 03 – Одговорни пројектант саобраћајница