28
feb

OBELEŽAVANJE SVETSKOG DANA CIVILNE ZAŠTITE

1. marta 2024. godine na Akademiji tehničko-vaspitačkih strukovnih studija, Odsek Niš, biće obeležen Svetski dan civilne zaštite. Događaj će biti upriličen u amfiteatru A1, kao i na platou ispred Akademije, u vremenskom periodu od 11 do 13 časova.

Pored predavanja gostujućih predavača, Miloša Mladenovića iz Vojske Srbije, Mihajla Miloševića iz Securitas services D.O.O. i Nikole Radulovića i Danice Zdravković iz DVD „Sinđelić“, biće organizovane i praktične demonstracije spasilačkih tehnika i opreme u izvođenju profesionalaca iz DVD „Sinđelić“, Crvenog krsta Niš i Katedre za civilno inženjerstvo Odseka Niš Akademije tehničko-vaspitačkih strukovnih studija.

23
feb

Nastava u letnjem semestru školske 2023/2024. god.

Nastava u letnjem semestru školske 2023/2024. godine na osnovnim i master strukovnim studija počinje u ponedeljak 26. februara 2024. godine.

Raspored nastave se nalazi na linku: https://odseknis.akademijanis.edu.rs/raspored-nastave.

14
feb

OBAVEŠTENJE – Neradni dani povodom Dana državnosti Srbije

Povodom državnog praznika Republike Srbije Sretenja, Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš neće raditi 15. i 16. februara 2024. godine.

03
feb

OBAVEŠTENJE – PRIJAVA ISPITA

Prijava ispita za FEBRUARSKI ISPITNI ROK na osnovnim i master studijama je od 05. – 08. februara 2024. godine.

Prilikom prijave ispita student je u obavezi da tačno upiše poziv na broj na uplatnici koji može videti na svom nalogu u delu finasije (Jedinstveni poziv na broj) i izvrši uplatu dan pre prijave ispita (tj. najkasnije morate izvršiti uplatu 07.02.2024. godine do 12 časova) da bi Vaša uplata bila na vreme evidentirana (kome ne prođe uplata preko izvoda neće moći da prijavi ispit u ovom roku).

15
jan

OBAVEŠTENJE – OVERA ZIMSKOG SEMESTRA

za overu zimskog semestra i prijavu ispita na osnovnim i master studijama u školskoj 2023/2024. godini

Overa zimskog semestra i prijava ispita na osnovnim i master strukovnim studija vršiće se onlajn u periodu od 15. do 18. januara 2024. godine.
Overa semestra i prijava ispita se obavlja preko portala StudIS na linku: https://studistest.akademijanis.edu.rs/prijava (Upustvo za korišćenje portala). Za prijavu na portal se koristi mejl adresa koju ste dobili za praćenje nastave na Teams-u (Uputstvo za korišćenje mejl adrese)
Za overu semestra potrebno je popuniti anketu (popunjava se onlajn – na linku http://anketa.on.akademijanis.edu.rs/login). Prilikom izbora koda vodite računa da izaberete vaš studijski program i semestar koji ste odslušali. Uputstvo za pristup anketi.

Napomena:
– Semestralna uplata prilikom overe semestra se ne plaća;
– Dospele rate školarine se mogu videti na portalu STUDIS;
 Prilikom prijave ispita student je u obavezi da tačno upiše poziv na broj na uplatnici koji može videti na svom nalogu u delu finasije (Jedinstveni poziv na broj) i izvrši uplatu dan pre prijave ispita (tj. najkasnije morate izvršiti uplatu 17.01.2024.godine do 12 časova) da bi Vaša uplata bila na vreme evidentirana (kome ne prođe uplata preko izvoda neće mođi da prijavi ispit u ovom roku).
– Ukoliko se overa semestra ne izvrši u predviđenom roku, student može overiti semestar posle roka uz administrativnu taksu od 3.000,00 dinara i ne može da prijavi ispite dok ne overi semestar.

05
jan

Drugi dan Božića – neradni dan

U skladu sa zaključkom Vlade Republike Srbije, usvojenim na sednici od 4. januara 2024. godine, Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija neće raditi za drugi dan Božića, 8. januara.

Kolokvijumi zakazani za 8. januar 2024. god. se odlažu za ponedeljak 15. januar 2024. god.. Kolokvijumi će biti realizovani u istim (zakazanim) terminima.

31
dec

22
dec

PROGRAM PLAĆENE STRUČNE PRAKSE U JOHNSON ELECTRIC-U

Studiraš Akademiju tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš?
Od ove jeseni si na završnoj godini osnovnih studija na smeru Industrijsko inženjerstvo ili na završnoj godini master studija na smeru Proizvodno-informacione tehnologije? Imaš prosek preko 7,5?
Znaš engleski jezik?
Želiš da učiš od najboljih

prijavi se na

PROGRAM PLAĆENE STRUČNE PRAKSE U JOHNSON ELECTRIC-U

Kako?
Slanjem svog CV-ja na nikola.blagojevic@johnsonelectric.com do 15.01.2024.
Program počinje u martu 2024. i traje, za studente master studija do kraja decembra 2024, a za studente osnovnih studija do jula 2024.
Na praksi u kompaniji provodiš dva dana nedeljno u periodu od 08:00 do 16:00.
Šta posle prakse?
Odgovor na ovo i sva druga pitanja možeš da čuješ na prezentaciji na Akademiji tehničko-vaspitačkih strukovnih studija dana 25.12.2023. u 15 časova ili pošalji mejl sa pitanjima nikola.blagojevic@johnsonelectric.com.

Neka tvoja uspešna priča krene sa pravog mesta!

21
dec

OBAVEŠTENJE

Pozivaju se svi zainteresovani studenti treće godine studijskih programa Industrijsko inženjerstvo, Savremene računarske tehnologije i Komunikacione tehnologije da prisustvuju prezentaciji firme DMV d.o.o iz Niša u petak 22.12.2023. godine od 12.00 časova u amfiteatru A3 Akademije tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek Niš.

PRIKAŽI SVE

PARTNERI